Advertisement

Μπαρτσελονα Παρι 6-1 : ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Αρχεία - ΕΡΤflix : Απίστευτη ανατροπή από την μπαρτσελόνα.

Μπαρτσελονα Παρι 6-1 : ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Αρχεία - ΕΡΤflix : Απίστευτη ανατροπή από την μπαρτσελόνα.. Οι παίκτες μου θα πρέπει να θυσιάσουν τον εαυτό τους και να κάνουν ένα σπουδαίο παιχνίδι, υπογράμμισε. Τόλμησε να προηγηθεί στο καμπ νου και έκανε ένα ακόμα βήμα στην πραγματοποίηση της: Απίστευτη ανατροπή από την μπαρτσελόνα. Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα απο τα χέρια των γάλλων. Ημ.x με απόδοση 2.25 στον οπαπ.

Οι παίκτες μου θα πρέπει να θυσιάσουν τον εαυτό τους και να κάνουν ένα σπουδαίο παιχνίδι, υπογράμμισε. Η μπαρτσελόνα έκανε αυτό που έμοιαζε απίθανο. Απίστευτη ανατροπή απο την μπαρτσελόνα. Πλέον η μπαρτσελόνα χρειαζόταν άλλα τρία γκολ για να προκριθεί, ωστόσο το σοκ ήταν τεράστιo, η παρί έμοιαζε να διαχειρίζεται εύκολα το ματς, είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει ακόμη ένα γκολ (κορυφαία όλων το τετ α τετ του ντι μαρία στο 85' με τον αργεντινό να μην καταλαβαίνει ούτε κι ο. Μέχρι το 90ο λεπτό η παρί κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της.

Ρόστερ ομάδων Τσάμπιονς Λιγκ - Φερεντσβάρος | Sportdata.gr
Ρόστερ ομάδων Τσάμπιονς Λιγκ - Φερεντσβάρος | Sportdata.gr from www.sportdata.gr
10 γκολ είδαμε συνολικά στην πρώτη ημέρα των επαναληπτικών της φάσης των 16 του champions league και είχαμε ακόμα μεγαλύτερη συνέχεια. Η μεγαλειώδης ανατροπή της μπαρτσελόνα απέναντι στην παρί σεν ζερμέν έγινε αποδεκτή σε τεστ στην ισπανία ως απάντηση σε ερώτηση για θαύματα! Η μπαρτσελόνα έκανε αυτό που έμοιαζε απίθανο. Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα απο τα χέρια των γάλλων. Μέχρι το 90ο λεπτό η παρί κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της. Ημ.x με απόδοση 2.25 στον οπαπ. Konstadinos gournis 2 yıl önce. Η απόδοση του αγώνα ήταν 81.00 και με τα 10 ευρώ που έπαιξε θα είχε κέρδος 800 ευρώ.

Απίστευτη ανατροπή απο την μπαρτσελόνα.

Πρόταση για 2 χρόνια της μπαρτσελόνα σε αγουέρο. Η μπαρτσελόνα υποδέχεται το βράδυ της τρίτης (16/2) την παρί και το μυαλό γυρνά στο 2017 και την επική ρεβάνς των «16» του champions league. Την ανατροπή του αιώνα στο champions league. Η μπαρτσελόνα υποδέχεται στις 22:00 την παρί σεν ζερμέν για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του champions league. Απίστευτη ανατροπή απο την μπαρτσελόνα. Απίστευτο, μοναδικό, η μπαρτσελόνα είναι στους 8. Τόλμησε να προηγηθεί στο καμπ νου και έκανε ένα ακόμα βήμα στην πραγματοποίηση της: Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: Μέχρι το 90ο λεπτό η παρί κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της. Η μπαρτσελόνα υποδέχεται στις 22:00 την παρί σεν ζερμέν για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του champions πλέον η μπαρτσελόνα χρειαζόταν άλλα τρία γκολ για να προκριθεί, ωστόσο το σοκ ήταν τεράστιo, η παρί έμοιαζε να διαχειρίζεται εύκολα το ματς. Οι παίκτες μου θα πρέπει να θυσιάσουν τον εαυτό τους και να κάνουν ένα σπουδαίο παιχνίδι, υπογράμμισε. Konstadinos gournis 2 yıl önce. Η μεγαλύτερη ανατροπή όλων των εποχών ήρθε στο 95′!

Απίστευτη ανατροπή από την μπαρτσελόνα. 10 γκολ είδαμε συνολικά στην πρώτη ημέρα των επαναληπτικών της φάσης των 16 του champions league και είχαμε ακόμα μεγαλύτερη συνέχεια. Πλέον η μπαρτσελόνα χρειαζόταν άλλα τρία γκολ για να προκριθεί, ωστόσο το σοκ ήταν τεράστιo, η παρί έμοιαζε να διαχειρίζεται εύκολα το ματς, είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει ακόμη ένα γκολ (κορυφαία όλων το τετ α τετ του ντι μαρία στο 85' με τον αργεντινό να μην καταλαβαίνει ούτε κι ο. Απίστευτη ανατροπή απο την μπαρτσελόνα. Απίστευτο, μοναδικό, η μπαρτσελόνα είναι στους 8.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Αρχεία - ΕΡΤflix
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Αρχεία - ΕΡΤflix from www.ertflix.gr
Απίστευτη ανατροπή από την μπαρτσελόνα. Η μεγαλειώδης ανατροπή της μπαρτσελόνα απέναντι στην παρί σεν ζερμέν έγινε αποδεκτή σε τεστ στην ισπανία ως απάντηση σε ερώτηση για θαύματα! Απίστευτη ανατροπή απο την μπαρτσελόνα. Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα απο τα χέρια των γάλλων. Η απόδοση του αγώνα ήταν 81.00 και με τα 10 ευρώ που έπαιξε θα είχε κέρδος 800 ευρώ. Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των προημιτελικών. Τη χειρότερη ευρωπαϊκή εμφάνιση των τελευταίων ετών πραγματοποίησε η μπαρτσελόνα ανήμερα του αγίου βαλεντίνου… στο παρίσι. Η μπαρτσελόνα έκανε αυτό που έμοιαζε απίθανο.

Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο:

Απίστευτο, μοναδικό, η μπαρτσελόνα είναι στους 8. Απίστευτη ανατροπή από την μπαρτσελόνα. Konstadinos gournis 2 yıl önce. Ημ.x με απόδοση 2.25 στον οπαπ. Η μπαρτσελόνα υποδέχεται στις 22:00 την παρί σεν ζερμέν για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του champions league. Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των προημιτελικών. Η απόδοση του αγώνα ήταν 81.00 και με τα 10 ευρώ που έπαιξε θα είχε κέρδος 800 ευρώ. Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: Απίστευτη ανατροπή και πρόκριση για τους μπλαουγκράνα. Η μπαρτσελόνα έκανε αυτό που έμοιαζε απίθανο. Οι παίκτες μου θα πρέπει να θυσιάσουν τον εαυτό τους και να κάνουν ένα σπουδαίο παιχνίδι, υπογράμμισε. Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα απο τα χέρια των γάλλων.

Η μπαρτσελόνα υποδέχεται το βράδυ της τρίτης (16/2) την παρί και το μυαλό γυρνά στο 2017 και την επική ρεβάνς των «16» του champions league. Πλέον η μπαρτσελόνα χρειαζόταν άλλα τρία γκολ για να προκριθεί, ωστόσο το σοκ ήταν τεράστιo, η παρί έμοιαζε να διαχειρίζεται εύκολα το ματς, είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει ακόμη ένα γκολ (κορυφαία όλων το τετ α τετ του ντι μαρία στο 85' με τον αργεντινό να μην καταλαβαίνει ούτε κι ο. Απίστευτο, μοναδικό, η μπαρτσελόνα είναι στους 8. Μέχρι το 90ο λεπτό η παρί κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της. Η μεγαλύτερη ανατροπή όλων των εποχών ήρθε στο 95′!

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Αρχεία - ΕΡΤflix
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Αρχεία - ΕΡΤflix from www.ertflix.gr
Η μπαρτσελόνα υποδέχεται στις 22:00 την παρί σεν ζερμέν για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του champions league. Η ομάδα παρί σεν ζερμέν ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. 10 γκολ είδαμε συνολικά στην πρώτη ημέρα των επαναληπτικών της φάσης των 16 του champions league και είχαμε ακόμα μεγαλύτερη συνέχεια. Η μπαρτσελόνα υποδέχεται το βράδυ της τρίτης (16/2) την παρί και το μυαλό γυρνά στο 2017 και την επική ρεβάνς των «16» του champions league. Απίστευτη ανατροπή απο την μπαρτσελόνα. Η μεγαλύτερη ανατροπή όλων των εποχών ήρθε στο 95′! Ημ.x με απόδοση 2.25 στον οπαπ. Για να συμβεί η ανατροπή του αιώνα, πρέπει να συνωμοτήσουν όλοι οι πλανήτες και συνάμα να γυρίσει η γη.

Μέχρι το 90ο λεπτό η παρί κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της.

Η μπαρτσελόνα υποδέχεται στις 22:00 την παρί σεν ζερμέν για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του champions league. Οι παίκτες μου θα πρέπει να θυσιάσουν τον εαυτό τους και να κάνουν ένα σπουδαίο παιχνίδι, υπογράμμισε. Η ομάδα παρί σεν ζερμέν ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Πρόταση για 2 χρόνια της μπαρτσελόνα σε αγουέρο. Η μπαρτσελόνα υποδέχεται το βράδυ της τρίτης (16/2) την παρί και το μυαλό γυρνά στο 2017 και την επική ρεβάνς των «16» του champions league. 10 γκολ είδαμε συνολικά στην πρώτη ημέρα των επαναληπτικών της φάσης των 16 του champions league και είχαμε ακόμα μεγαλύτερη συνέχεια. Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των «μés que un club» λέει το μότο των «μπλαουγκράνα» και μετά το ματς με την παρί και την επική ανατροπή κατάλαβαν όλοι γιατί «είναι κάτι παραπάνω από ένα. Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα απο τα χέρια των γάλλων. Η μεγαλύτερη ανατροπή όλων των εποχών ήρθε στο 95′! Απίστευτη ανατροπή και πρόκριση για τους μπλαουγκράνα. Απίστευτο, μοναδικό, η μπαρτσελόνα είναι στους 8. Την ανατροπή του αιώνα στο champions league. Πλέον η μπαρτσελόνα χρειαζόταν άλλα τρία γκολ για να προκριθεί, ωστόσο το σοκ ήταν τεράστιo, η παρί έμοιαζε να διαχειρίζεται εύκολα το ματς, είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει ακόμη ένα γκολ (κορυφαία όλων το τετ α τετ του ντι μαρία στο 85' με τον αργεντινό να μην καταλαβαίνει ούτε κι ο.

Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των προημιτελικών μπαρτσελονα. Την ανατροπή του αιώνα στο champions league.

Posting Komentar

0 Komentar